Kia gépkocsik fényezése, karosszériamunkák, kárügyintézés Budapest 20. kerület (XX. kerület) közelében

Fényezés Budapest 20. kerület (XX. kerület) közelében

Autófényezést hőkamrában magas színvonalon, kiváló anyagokkal a 19. kerületben (XIX. kerület, Kispest, Kócsag u. 41.) lévő autó fényező műhelyünkben végezzük. Mivel külsőleg az autó esztétikumát legnagyobb részben az autó fényezése adja meg, ezért mi is törekszünk arra, hogy ez a lehető legjobb legyen! Ehhez elengedhetetlenül szükséges a legújabb technológiákat és legjobb anyagokat használni.

Minden fényezési munkánkat hőkamrában végezzük jó minőségű gyöngyház és vízesbázisú fényezőanyagokkal. A szín kiválasztása a gyári színkód alapján történik.

Karosszériamunkák Budapest 20. kerület (XX. kerület) közelében

Karosszéria műhelyünkben törött autója számára teljes körű karosszériajavítást nyújtunk.  A karosszéria-lakatos munkáinkat kulcsra készen adjuk át, így a munkánkat teljes körű biztosítási ügyintézéssel végezzük. Magas színvonalon, minőségi anyagokkal és rövid határidővel végezzük el autójának karosszéria javítását!

Tisztázott jogalap esetén, átvállaljuk az autó javítási költségét. Javításainkra természetesen garanciát vállalunk.

Kárügyintézés Budapest 20. kerület (XX. kerület) közelében

A kárbejelentést cégünk teljes körűen elvégezi Ön helyett. A kárbejelentés, kárfelvétel és a biztosítóval történő elszámolás, kapcsolattartás már minket terhel. Lízing, hitel esetében az adott céggel felvesszük a kapcsolatot és beszerezzük a szükséges dokumentumokat, illetve jelezzük feléjük a káreseményt.